Feestelijke Opening Zwemseizoen bij Zwembad de Fuut 50 jarig jubileum

blank

Op dinsdag 30 april werd het zwemseizoen van Zwembad de Fuut op een bijzondere manier geopend door oud-badmeester Peter Binken, precies zoals hij dat exact 50 jaar geleden deed in 1974. Een menigte van enthousiaste toeschouwers was om 07.00 uur aanwezig om dit unieke moment bij te wonen en waar Peter de speciale 50 jaar Fuut-vlag mocht hijssen. Peter Binken sprak kort namens zichzelf en namens de vertrekkende voorzitter Dieter Mockelman, waarbij hij terugkeek op de bijzondere geschiedenis van het zwembad en vooruitkeek naar een bruisende toekomst.

blank


blank

Daarna was het tijd om een plons te nemen in het openluchtzwembad. Met een temperatuur van ruim 24 graden sprongen meerdere vrijwilligers het nieuwe zwemseizoen in! Vanmiddag kunnen de kinderen langskomen voor een klein feestje met een springkussen, suikerspinnen, popcorn en natuurlijk een verfrissende water.

Begin dit jaar feestelijk van start!

Het jaar van de Fuut is al goed van start gegaan, met hoogtepunten zoals de drukbezochte nieuwjaarsduik en een unieke selfie-moment in het lege zwembad afgelopen maart. Bovendien zijn speciale 50 eurocent munten in omloop gebracht om het jubileum te vieren. Het feest gaat verder met het Fuut Truck Festival later vandaag, onderdeel van het bruisende programma van Bruisend Reeuwijk. Zwembad de Fuut is klaar om het zwemseizoen te laten bruisen en om nog vele jaren van plezier en verfrissing te bieden aan de gemeenschap.

blank

Nieuwe voorzitter na de zomer

Dieter Möckelmann draagt na 9 jaar voorzitterschap van openluchtzwembad De Fuut, aan het einde van dit zwemseizoen het stokje over aan Casper Steenstra-Praamsma.

blank

Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom!

Zwembad de Fuut kan altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken aan het bad, achter de kassa en bij team schoonmaak. Aanmeldingen kunnen ook via mijn mailadres: monique@zwembaddefuut.nl

blank

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank