IMG-20200629-WA0000

Fit Living Well 1 juli binnen open: “Mensen zijn bewuster geworden”

Het sporten mag op 1 juli weer binnen bij Fit Living Well te Bodegraven. De afgelopen weken konden de leden van de sportschool dit buiten doen, in een grote tent. Het coronavirus leidde tot meer bewustzijn, noemt Debby Straver, eigenaresse. “Ik denk wel dat mensen nu bewuster zijn geworden van het feit dat ze moeten bewegen.” 
“Dat ik weer open mag, daar ben ik onwijs blij mee. Dat vind ik natuurlijk het leukste: dat mensen kunnen sporten en bewegen; dat helpt bij een gezonde levensstijl. Omdat we mensen missen vind ik het leuk om ze weer te zien.”

“Ik had wel vertrouwen in dat het weer goed zou komen, maar vond het lastig om te weten wanneer.” Dat moment is nu aangebroken. Er worden veel extra regels nageleefd bij het binnensporten vanaf 1 juli, naast de 1,5 meter afstand: “Veel schoonmaken, handen wassen; desinfecteren. We werken met een app. mensen kunnen zich aanmelden, binnen hun pasje scannen, de les doen voor 50 minuten, en dan weer weggaan. Dan hebben wij tien minuten om alles schoon te maken voor de volgende groep komt. Het is strak plannen!”

Debby noemt dat de Milon cirkel vanaf 1 juli nu ook weer gebruikt kan worden. “Die konden we niet naar buiten sjouwen. We hadden daar een los alternatief voor geboden, waardoor veel mensen nu wel losse fitnessoefeningen doen. Sommige mensen hebben hun horizon kunnen verbreden.”

Ook heeft de sportschool een nieuwe ledenactie, voor wel- en niet-leden. “Het is hartstikke gezond om in deze periode aan je beweging te werken.”

 X