Forza Family Dansbingo voor iedereen deze voorjaarsvakantie

Het is bijna traditie dat Studio Forza ook in de vakanties activiteiten organiseert voor haar leden. Deze voorjaarsvakantie is er zowel in Bodegraven als in Alphen aan de Rijn, waar ook veel leden van Studio Forza wonen, een dansbingo uitgezet langs verschillende adressen van Forza leden, maar dit bijzondere jaar kunnen ook niet-leden meedoen en daar ook nog wat mee winnen!
In het heerlijke voorjaarszonnetje kunnen je op de fiets langs de adressen om te zoeken welke danspose bij welk adres hoort. Onze dansers Danique en Mirthe hebben 12 dansposes op de foto gezet en deze hangen verspreid door jouw woonplaats voor het raam van Forza-leden. Vind je de danspose, dan noteer je die op de bingokaart totdat je bingo hebt! Vanzelfsprekend is er als extra spelelement iets lekkers te vergeven voor alle leden die de bingokaart tijdens de buitenlessen van volgende week inleveren. Ook de leukste post op social media van de speurtocht wordt beloond, vergeet hiervoor niet @studioforzabodegraven te taggen zodat wij heb ook kunnen zien.

Omdat er zo weinig te doen is in deze vakantie, heeft Studio Forza besloten dat ook niet-leden kosteloos kunnen meedoen aan deze speurtocht. Alle benodigde informatie kun je opvragen via info@studio-forza.nl. Onder de deelnemers die geen lid zijn, wordt een 5 ritten kaart voor een dansles naar keuze verloot (m.u.v. van de selectielessen). Dus naast een leuke en sportieve middag, valt er ook wat te winnen.

De speurtocht loopt van woensdag 24 feb tot en met zondag 28 feb. Voor de tagg op de socials geldt ook de deadline ook. Heb je geen zin om te dansbingoën maar wél om te dansen? Doe dan mee aan onze gratis toegankelijke vakantiedanslessen op vrijdag 26 feb op het plein voor studio Forza. van 11.00-11.50 uur is er een les voor kids van 7-10 jaar, van 12.00- 12.50u een les voor kids van 10 -14 jaar. ’s Avonds is er voor de jeugd van 14 -17 jaar een les op het verlichte studio Forza plein. Vanwege de coronaregels vragen we je wel je vooraf aan te melden via info@studio-forza.nl

Deze vakantie is er geen extra activiteit voor de leden uit Driebruggen maar dit zullen we zeker goedmaken in de meivakantie. 

 

 

 X