Foto wedstrijd Groene Hart Huys nadert finish

De door het Groene Hart Huys georganiseerde Fotowedstrijd Bodegraven-Reeuwijk nadert de finish. In de afgelopen weken zijn al tientallen foto’s ingeleverd, tot half april zijn nieuwe inzendingen nog welkom.
De fotowedstrijd is opgezet om kunst, cultuur en historie in onze gemeente onder de aandacht te brengen. ‘We hebben de criteria ruim gehouden, ons belangrijkste doel is aandacht te vragen voor het leven in onze eigen dorpen en kernen,’ aldus Ap Quist, die namens het Groene Hart Huys deze fotowedstrijd op poten heeft gezet. 

WAARDEVOL

Hij vervolgt: ‘Er is buiten en binnen zoveel moois te zien, er worden zoveel verschillende activiteiten georganiseerd die de moeite van het fotograferen waard zijn. Wij vinden het waardevol om daarvoor meer aandacht te vragen.”

Iedereen mag foto’s insturen, mits ze gemaakt zijn binnen Bodegraven-Reeuwijk. Er wordt onderscheid gemaakt in twee categorieën: een tot en met 16 jaar en een voor die ouder is. De ingestuurde foto’s worden na de sluitingsdatum (14 april) gepubliceerd op de website van het Groene Hart Huys, waarna iedereen kan stemmen voor de publieksprijs. Een vakjury kiest de drie beste foto’s per categorie.

PRIJZEN

Voor de prijswinnaars zijn waardebonnen beschikbaar t.w.v. in totaal 1.300 euro, die naar eigen keuze maar wel lokaal besteed dienen te worden. De foto’s kunnen worden ingeleverd via website www.Groeneharthuys.nl  Daar staan ook de voorwaarden en spelregels voor deelneming. De prijzen worden op 18 mei uitgereikt door wethouder Elly de Vries.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank