WhatsApp Image 2019-05-21 at 19.02.10

Foto’s: Avondvierdaagse van start!

Dinsdag 21 mei is de zesde editie van de Avondvierdaagse van start gegaan. Wethouder Inge Nieuwenhuizen heeft het officiële startschot gegeven in Reeuwijk-Brug, en wandelt met de route van 5 kilometer mee. Komende dagen zal de Vierdaagse op meerdere plaatsen voortzetten, zoals Reeuwijk-Dorp, Driebruggen, Waarder en Bodegraven.
Tekst gaat door onder de fotoEr zijn veel deelnemers. Onder anderen doen van Scouting Reeuwijk de Welpen (23 personen) en de Kabouters (42 personen) mee. In Waarder neemt een groep van 41 personen van de Prins Willem Alexanderschool deel.
Er zijn de komende dagen meer wethouders van de partij en er zullen opnieuw startschoten klinken. Woensdag is wethouder Kees Oskam aanwezig in Reeuwijk-Dorp. Donderdag zal wethouder Robèrt Smits in Driebruggen-Waarder het startschot geven. Vrijdag geeft wethouder Dirk-Jan Knol in Bodegraven het startschot.

Nieuw: XS-Route

Naast de gebruikelijke 5 of 10 kilometer die dagelijks gelopen kan worden is er sinds dit jaar een afstand bijgekomen: de XS-route. Op 24 mei zal er een route van 2 kilometer zijn voor de hele kleintjes, senioren en alles daar tussenin. Tijdens deze route zal er ook een leuke activiteit georganiseerd worden.

Gezellige aankomst bij BorftLive

Vrijdag is extra speciaal. Dan komen de lopers aan op het Raadhuisplein, waar op dat moment ook BorftLive is. Er is braderie, een Hollandse avond, muziek en kermis. De kramen van de Avondvierdaagse staan bij het gemeentehuis.

Programma:

21 mei Reeuwijk Brug

Start/Finish: Hockeyclub HCRB (Reeuwijkse Houtwal 1)

22 mei Reeuwijk Dorp

Start/Finish: Restaurant Happz (Dorpsweg 32)

23 mei Driebruggen-Waarder

Start/Finish: VV WDS (Kielastraat 29, Driebruggen)

24 mei Bodegraven

Start: Sportcentrum De Kuil

Finish: Raadhuisplein

Tekst: Anne van Schothorst
Beeld: Esther NoordergraafX