Foto’s en filmpje: Halloween in Bodegraven

Het was zaterdagavond griezelen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Zo organiseerde Tok of Town een tocht door de Dronenwijk. Bij de verschillende deelnemende huizen mochten de kinderen wat lekkers uitzoeken. Wel moesten ze eerst de griezels voorbij of gedag zeggen. Na het einde kregen de kinderen een patatje om alle spanningen weg te nemen.
Op het dorp in Bodegraven was de samenwerking tussen Initiatiefneemster Angelique van den Berg organiseerde dit jaar in samenwerking met de BOV de Halloween in het centrum van Bodegraven. Op het Raadhuisplein stond de muziek aan en waren optredens te zien van I’M In Motion. Voor de tent van Aldex gingen meerdere deelnemers op de foto met de griezels. Het Rosarium werd omgetoverd tot een echt Halloween park! PUHA De zon en scouting Bolaro hadden ook een (kleine) bijdrage. 

Reeuwijk

Ook in Reeuwijk was Halloween goed zichtbaar. De organisatie genaamd Halloween op het Bomenplein in samenwerking met Stichting Volksvermaak maakten het feestje compleet. Griezelen in het spookhuis of langs de deuren voor een snoepje. Het was vooral een groot succes!

 

Advertentie

blank