Borftlive-1429-2

Foto’s: Finish Avondvierdaagse 2019

Vrijdagavond 24 mei was de vierde avond van de Avondvierdaagse, en daarmee dus de laatste avond! Er werd gestart bij Zwembad De Kuil en de finish was op het Raadhuisplein. Een gezellige drukte met ook de aanwezigheid van de kermis en de start van Borftlive.
Ruim 700 deelnemers werden binnengehaald, door familie, vrienden, buren, Zwembad De Kuil mascotte Swimpy en natuurlijk Burgemeester Van der Kamp. De wandelaars werden traditioneel omhangen met snoep of kregen een bloementje. En aan het eind was daar natuurlijk de felbegeerde medaille!

Ook liep er één hond mee, de 4-jarige Bulgaarse Sacha volbracht haar derde deelname. “Sacha vond het fantastisch afgelopen dagen”, zo vertelt de eigenaresse, “zodra de stempelkaart te voorschijn kwam stond ze al met haar riem bij de deur te springen!”.  Ook Sacha is verwend, zij kreeg lekkere hondensnoepjes omgehangen!

Nieuw was dit jaar de XS-Route. Een wandeling van 2 km speciaal voor de hele kleintjes en de senioren. Maar ook alles daar tussenin was welkom deze route te lopen. Met maar liefst 140 deelnemers is deze toevoeging een succes te noemen!

Hieronder een korte sfeerimpressie:

 

Door: Esther Noordergraaf            X