Borftlive-1514

Foto’s: Geslaagde BorftL!ve met braderie, kermis en muziek

De kermis is al vanaf woensdag open, maar gisteren startte de Borft L!ve Voorjaarsmarkt 2019 pas echt met de braderie en de muzikale Hollandse Avond! Vanwege het goede weer was er geen feesttent nodig, en stond er een prachtig openlucht podium op het Raadhuisplein.
Aan het begin van de middag was het nog wat rustig op de braderie, maar later op de middag was het gezellig druk. Ook bij de start van de Hollandse Avond was er al aardig wat publiek op de been, dit kwam mede door de finish van de Avondvierdaagse die ook op het Raadhuisplein plaatsvond. Onder het genot van een drankje kon er gelijk gedanst worden op de muziek die gedraaid werd door Zo Vader Zo Zoon.

Na de aankondiging van Hugo Beijeman, door presentatrice van de avond Leoni Goudkuil, gingen de voetjes opnieuw van de vloer. Al bij de eerste klanken werd er een polonaise ingezet, waar ook Burgemeester Van der Kamp aan moest geloven.

De avond werd compleet gemaakt door Matthijs Live Band en Helemaal Top.

Ook vandaag is er nog volop vertier in Bodegraven. Er is opnieuw braderie en kermis, maar ook is er een Shantykoren Festival en Bella Italia dag in de Van Tolstraat. Vanavond is er uiteraard weer muziek; de traditionele Boreftse Band Avond met onder andere Little Stef, Have a Sigar, Slingshot en Waterproof Shampoo. Het volledige programma van BorftL!ve vind je hier.
Door: Esther NoordergraafX