Koos Turk winnaar Bodegraafs Golfkampioenschap 2019 / VANDAMBRILLEN CUP

Onder ideale, zomerse weersomstandigheden is Koos Turk afgelopen vrijdag 24 mei met 35 stablefordpunten kampioen geworden in het Bodegraafs Golfkampioenschap en won daarmee de VANDAMBRILLEN CUP en een fraaie Golf Zonnebril.

De wedstrijd die dit jaar op de championshipcourse van Golf en Countryclub Liemeer werd gespeeld staat open voor alle golf spelende inwoners van Bodegraven-Reeuwijk. Het veld van ongeveer 30 spelers deed zijn uiterste best voor een goede score en de uitslagen waren, mede door het fraaie weer, afwezigheid van wind en de goede conditie van de baan, deze dag heel goed.

De organisator van dit jaar en de winnaar van 2018, Mariette Dekkers had naast de normale golfronde nog een leuke putt-wedstrijd ingelast. Ook hier bleek weer hoe lastig het spelletje soms kan zijn.

Het einde werd nog spannend toen Koos Turk en Teun Arends gelijk dreigden te eindigden, maar met de laatste punten bleef Koos zijn concurrent om de eerste plaats net voor en werd Bodegraafs kampioen.

Volgend jaar wordt het kampioenschap weer gespeeld in mei. Belangstellenden kunnen zich nu reeds opgeven bij Koos Turk.

Foto onderschrift: Rene Bakker van vandambrillen reikt aan Koos Turk de beker uit.