IMG_5639

Foto’s: Bella Italia Dag met KiKa een succes

De zevende editie van de Bella Italia Dag in Bodegraven in de Van Tolstraat is wederom een succes. Er draait Italiaanse muziek, er wordt pizza gegeten, er is een barbier en nog veel meer dat te maken heeft met Italië. Dit jaar was er iets nieuws; er werd gecollecteerd voor KiKa en de KiKa beer liep rond.
De hele straat staat voor een dag in het teken van Italië. Zo organiseert Annemarie Braun onder andere een yoga-reis naar Italië. Ook Corrie en Paul zijn net als vorig jaar present met allerlei verschillende dranken en hun eigen ‘Pacocello’.

Verder stond er een TukTuk met poffertjes en werd er muziek gedraaid door DJ THISSA. Er werden Italiaanse burgers gebraden op de barbeque en AutoWinkel stond er met Italiaanse bolides.

KiKa

“In de aanloop naar de Bella Italia Dag stonden er al enkele collectebussen in winkels in de Van Tolstraat”, aldus Jolanda die samen met haar man Kees al sinds 2012 bezig is met geld ophalen voor KiKa. Ook vandaag zijn ze weer bezig met ophalen van geld. “De stroopwafels lopen goed”, zegt ze over de wafels die worden verkocht voor het goede doel, naast nog vele andere spullen. In totaal is er zoals Kees de Koning het noemt “een super mooi bedrag” van 505 euro opgehaald voor het goede doel.

Ook BZPC was aanwezig om reclame te maken voor een zwemwedstrijd op 22 juni in de Oude Rijn. Zij hebben dit gekoppeld aan de Hartstichting.

Door: Anne van Schothorst en Danny de VriesX