Foto’s: winnaars van de ReBonieuws Pakjesjacht 2022!

De Rebo-PakjesJacht leverde afgelopen zaterdag weer een gezellige dag op met veel blije gezichten! Het Rebo-team en onze sponsoren organiseerden de jacht met ontzettend veel plezier. Alle enthousiasme en energie van jong en oud doen ons goed; bedankt voor het meedoen! 
Zaterdagochtend 26 november vlogen alle fanatieke speurders het bed uit om de leukste pakjes te bemachtigen. Ondanks de kou stond iedereen al vroeg in de startblokken en gingen tientallen gelukkigen naar huis met een cadeautje! Het is velen gelukt een lootje op te sporen. Daarna was het kiezen geblazen! Het kantoor was getransformeerd tot Pakjespakhuis, waar Piet de winnaars opwachtte.. Vóórdat iedereen naar huis ging om te spelen, was het eerst tijd voor een foto met Rebo-Piet.

Tekst gaat verder onder de foto’s

ReBo piet bezocht hoofdsponsoren

Initiatiefnemer Danny de Vries van de ReBo Pakjes Jacht kijkt met een zeer tevreden gevoel terug op het evenement. “De gezellige voorbereidingsfase met het team en onze sponsoren is goud waard! Bedankt Karwei Bodegraven, V.D. Gugten Porsche Service, Hagoort Hoveniers, Van Tol, Bizway en Goedhart Motoren voor de warme ontvangst van Rebo-piet! Mede dankzij jullie verstopte Rebo Piet zaterdag in alle vroegte heel veel cadeautjes door de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

Ook Rebo Piet heeft enorm genoten van het verstoppen en de blije kindjes die allemaal met haar op de foto wilde!

En als je dan ook nog eens blije kinderen binnen ziet komen dan geeft dat een grote voldoening. De sfeer was feestelijk zoals het hoort dit zijn in deze periode.” Danny de Vries laat al doorschemeren dat een derde editie in de maak is. Meerdere bedrijven hebben alweer toegezegd om mee te doen. We zullen dan ook weer voor de speurders een nieuwe variatie bedenken, maar nu eerst nagenieten.  

“De gezellige voorbereidingsfase met het team en onze sponsoren is goud waard”!

Zustertuin

De ReBo Pakjes Jacht steunt ook nog eens de Zustertuin als goed doel. “We zijn met het bestuur aan het overleggen wat we nu het beste kunnen aanschaffen. We dragen met Rebonieuws.nl de Oude Zustertuin een warm hart toe. Een prachtige ontmoetingsplek voor jong en oud.”

Nieuwe editie

Voor degenen bij wie het speurwerk dit jaar niet loonde: niet getreurd! Volgende ronde genoeg nieuwe kansen. Wij hopen dat jullie alsnog een gezellige ochtend hebben beleefd met veel zoekplezier! Zien we jullie volgend jaar allemaal terug? Het spel is nog niet helemaal uitgespeeld: de winnaar van de hoofdprijs wacht nog even in spanning! Samen met Karwei Bodegraven laten wij snel weten welke fanatiekeling straks een gloednieuwe kinderfiets in handen heeft. 

Veel dank aan de rest van onze sponsoren voor het mede mogelijk maken van deze topdag!

Het Tuinhuis KDV en BSO – Trendline Kapsalon – Unique Bedrijfskleding – 2B Elektrotechniek – Hubo Bodegraven – Peek Autoservice – Freek Hypotheek Bodegraven – Elektro World – Leef! Van top tot teen – Optisport de Kuil – Riggeling Makelaars – DPS International

 

        

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank