316216248_10230323884347514_8319709225959466362_n

Sinterklaas bezoekt Reeuwijk-Dorp

Wat een feest in Reeuwijk-Dorp! Zaterdag stonden er veel kinderen met hun ouders te wachten op het schoolplein, verlangend naar de Sint. De Pietenband bracht al aardig de sfeer erin waardoor er al een gezellig feestje ontstond op het schoolplein. Eindelijk verscheen de Sint samen met de Pieten in een vrolijk versierde fietstaxi.
Met de Pietenband en de fietstaxi voorop liep de optocht richting Gasterij Vergeer waar het grote feest losbarstte. Het dak ging er bijna af toen de Pietendans  ‘van links naar rechts’ ingezet werd. Daarna was het tijd voor een quiz en de bonsdans. Tussendoor werd iedereen getrakteerd op iets te drinken en een lekkere  versnapering. Na de pauze was het tijd voor de prijswedstrijd. Vele kinderen hadden een mooie Sint geknutseld en Sinterklaas had er dan ook een enorme klus aan om een aantal prijswinnaars te kiezen. Voordat Sint uitgezwaaid werd gingen de voetjes nog even van de vloer tijdens de Pietendans. Gelukkig had Sinterklaas ook dit jaar weer gezorgd voor een cadeau en manderijn voor elk kind. Tot volgend jaar, Sint!

De gelukkige prijswinnaars zijn:

Maartje van der Werf, Ivy Verburg, Lieve van Es, Thirza Scheld, Cato Vermeulen, Fleur Burggraaf, Jordy van Leeuwen, Dirk van Leeuwen.

Foto’s: Letty Blanken

X