Jeroen-Jurgen-Kok-Goodmorning-Sunshine-1

Gebroeders Kok beginnen ochtendshow op de radio

De broers Jeroen en Jurgen Kok zijn vandaag begonnen met een nieuwe ochtendshow op de radio. Het Bodegraafse duo doet dit bij Gouda FM. Ze zijn elke dag te beluisteren tussen 06.00 uur en 08.00 uur.
Jurgen Kok, eigenaar van meerdere Primera winkels, was vroeger al veel bezig met muziek. “Ik kom uit de tijd van de cassettebandjes, die in een stereotoren gingen. Het was tof om zelf muziek te maken en te mixen.  Ik weet nog goed dat mijn moeder regelmatig riep of het wat zachter mocht en dat het nodig tijd was om te gaan slapen. Een paar jaar later had ik ook een Drive Inn show. Zo draaide ik regelmatig op bruiloften, scholen en in Jongerencentrum De Zon in Bodegraven. Met mijn passie bezig zijn doe ik graag.”

Jeroen Kok, het broertje van Jurgen, heeft geen onderneming, maar is wel ondernemend. “We zijn van hetzelfde bloed en daarom is het een leuke combinatie. Ik had bij Studio 15 samen met Wijno Verweij een sportprogramma. Daarna heb ik jaren niks meer gedaan voor de radio. Hoe mooi is het dan dat deze kans met mijn broer voorbij komt. Ik ben niet echt een ochtendmens, maar deze kans laat ik niet lopen.”

Jurgen vertelt: “Toen ik de eerste Primera zaak overnam in Gouda kwam ik in contact met Gouda FM. Zo is het balletje gaan rollen en nu draai ik aan de knoppen bij de zender.” De zender biedt volop mogelijkheden voor de broers. Er is veel groeipotentie. 

“Hoe gaaf is het om mensen elke werkdag wakker te mogen schudden. Je kan met de juiste mensen en middelen een hele leuke show neerzetten.” Het nieuwe avontuur duurt zolang de broers het leuk vinden. In de uitzending nemen ze het lokale nieuws, evenementen, sport en entertainment met je door. 

Kijk en luister Goodmorning Sunshine elke dag vanaf 06.00 tot 08.00 uur via www.Gouda.FM, deGouda APP, 99 Mhz of TV-kanaal 63.

Foto: Gouda FM

X