LimesRun 2019

Zaterdag 7 september organiseert DATO Training 2de editie LimesRun

‘De Hardloopwinkel LimesRun 2de editie’ is op zaterdag 7 september en staat weer in het teken voor KiKa. De LimesRun is voor iedereen. Er zijn in totaal 6 afstanden waarvan 2 voor de kids: de 1km en 2 km.
Er zijn 3 prestatielopen: de vernieuwde 5 en 10 km en helemaal nieuw is de Halve van Bodegraven, 21 km. Ook nieuw is de wandelroute van 10 km die door het mooie Bodegraven en het Groene Hart gaat. Op deze route krijgt men een heerlijke gezonde versnapering.

Vorig jaar deed er één persoon mee in een rolstoel, dit jaar zijn er ook een Wheeler en handbiker aangemeld en doet ook Running Blind mee. De runs zijn namelijk voor iedereen.

Voor de Halve van Bodegraven, 21 km is er een tijdslimiet ingesteld: 3 uur, maar we zijn meer benieuwd wie de snelste tijd voor de eerste ‘Halve van Bodegraven’ neer gaat zetten.

1 km KidsRun                                                  kosten € 7,50               start 15:30 uur

2 km KidsRun                                                  kosten € 7,50               start 15:45 uur

5 km Prestatieloop                                          kosten € 12,50             start 17:30 uur

10 km Prestatieloop                                        kosten € 15,00             start 17:15 uur

21 km Prestatieloop (halve van Bodegraven)    kosten € 17,50             start 16:30 uur

10 km Wandelroute                                        kosten € 10,00             start 17:00 uur

 

Groot aangepakt

Aan alles is weer gedacht: een gave medaille (ook voor de wandelaars), tijdregistratie (ook voor de kinderen), tassenafgifte, start/finish foto, een plein vol met zitjes, horecavoorziening (eten en drinken), koffie/thee corner, fruithoek, een omroeper, muziek, vrolijke vrijwilligers en hopelijk waanzinnig lekker hardloopweer. Voor alle deelnemers is er na de finish nog een leuk presentje en voor de winnaars is er een 1ste, 2de en 3de bekerprijs.

Nieuw dit jaar is de KidsZone waar je even met een gerust hart je kind kunt laten spelen onder professionele begeleiding, hoe leuk is dat. Er zijn springkussens van Kim’s Springkussen Verhuur, schminken, een krijtplein, spelletjes en natuurlijk wat lekkers voor de Kids. KidsZone is beperkt open, ter plaatse inschrijven is verplicht, maar kost verder niets (doneren mag altijd, er staat een donatiepot klaar).

Goede doel

Uiteraard wordt er gerend voor een goed doel: Stichting Kinderen Kankervrij oftewel KiKa. De mascotte van KiKa, de ‘op ware grote knuffel KiKa beer’ komt ook weer en wil dolgraag met iedereen op de foto. We hopen weer een mooi bedrag bij elkaar te rennen of te wandelen. Doe je mee?

De start en finish zijn bij DATO Training op het terrein aan de Tolnasingel 1 te Bodegraven, onder de officiële wedstrijdboog van hoofdsponsor. Er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar voor de leuke runs en wandelroute dus, wacht niet al te lang met inschrijven.

Inschrijven gaat via de website: www.limesrun.nl waar ook alle praktische informatie opstaat.

We nodigen iedereen uit om mee te doen en natuurlijk mag iedereen langs komen om de hardlopers aan te moedigen.

 

X