gemeentehuis

Gemeenteberichten van deze week

Bekijk hier de gemeenteberichten van deze week. Je kunt naar het volledige gemeentebericht gaan door op de kop van het bericht te klikken.
Denk mee over een betere bereikbaarheid en leefbaarheid van uw omgeving: Beter, bereikbaar Gouwe.

In het programma Beter Bereikbaar Gouwe werken overheden samen aan oplossingen voor de bereikbaarheid, leefbaarheid en economie in het Gouwe-gebied tussen N11 en A12. Kom naar de bijeenkomst op 9 december. Wij nodigen u van harte uit voor de bijeenkomst op 9 december in Reeuwijk-Dorp. U kunt met ons meedenken, horen hoe ver we zijn, hoe uw inbreng is verwerkt of andere ideeën inbrengen.

Proefmaatregel eenrichtingsverkeer Reeuwijk-Brug 6 december afgerond

De proefperiode van de maatregel éénrichtingsverkeer op het gedeelte tussen de rotonde Oude Tol en de aansluiting met de A12 de Goudsestraatweg wordt op vrijdag 6 december afgerond. Dat betekent dat de weg weer tweerichtingsverkeer wordt. Na het verwerken van de  uitkomsten van de metingen kunnen inwoners hun mening en ervaring over deze proefmaatregel geven via het inwonerspanel ‘Bodegraven-Reeuwijk Spreekt’.

Gemeentehuis en Klantcontactcentrum donderdag 12 december gesloten

Op donderdag 12 december zijn het gemeentehuis aan het Raadhuisplein en ons Klantcontactcentrum aan de Julianastraat vanwege een organisatiebijeenkomst gesloten.

Dorpsbijeenkomst in Bodegraven Woonvisie

Op maandag 16 december wordt een bijeenkomst gehouden over de Woonvisie. Deze bijeenkomst heeft plaats in de Trouwzaal van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Bodegraven. De bijeenkomst begint om 20.00 uur, vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar.

Dag van de Mantelzorgers

Op tien november jl. stonden wij stil bij de Dag van de Mantelzorg. Het sociaal en Cultureel Planbureau stelt dat circa 5 miljoen mensen in Nederland informele hulp biedt. Het gaat dan om 36 % van onze bevolking die 16 jaar of ouder is. De meesten van hen geven mantelzorg (32%). Te denken valt dan aan bijvoorbeeld persoonlijke verzorging, huishoudelijke hulp, vervoer, administratieve hulp of emotionele steun.

Programma Huis van Alles

In ieder dorp is een Huis van Alles. Het complete programma van alle locaties vindt u op www.buurbook.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@samwelzijn.nl of 0172 -61 45 00. Hieronder hebben we een paar activiteiten uitgelicht die deze week plaatsvinden.X