Schermafbeelding 2019-12-04 om 09.39.50

KPJ Bodegraven viert 70e verjaardag

Het eerste feest dat KPJ Bodegraven op 21 december organiseert in de Zon was binnen een week uitverkocht! Nu komt er alweer een tweede feestje aan. Dit wordt een feest voor iedereen, maar met name voor leden en oud leden.
KPJ Bodegraven bestaat in 2020 namelijk 70 jaar! Dat laten zij niet ongemerkt voorbij gaan. Er is een speciale commissie opgericht die gedurende het jaar meerder activiteiten organiseren. Welke activiteiten dit allemaal zullen zijn zal later bekend worden gemaakt.

Om het lustrumjaar goed te beginnen komt er op zaterdag 18 januari 2020 een 70’s party. Net als het feest op 21 december, zal de locatie De Zon zijn. Niemand minder dan Zo Vader Zo Zoon zullen zal op deze avond de beste 70’s hits komen draaien. Om het feest helemaal compleet te maken komt er een echte jaren 70 verlichte dansvloer. Hier kan iedereen zijn of haar beste dans moves laten zien. Uiteraard is de dresscode deze avond ‘Jaren 70’. Doe goed je best, want de persoon met de beste outfit wint 10 muntjes. Ook voor iedereen die niet de hele avond wilt dansen wordt gezorgd. Voor hen is er een zithoek ingericht met fotoboeken, waar de verhalen over de mooie jaren bij de KPJ kunnen worden opgehaald.

In al die jaren zijn er vele leden geweest. De organisatie zou het leuk vinden als veel van deze (voormalig) leden aanwezig zullen zijn bij deze mooie mijlpaal. Het feest in de Zon begint om 21:00 uur en eindigt om 02:00 uur. Er zijn slechts 250 kaarten beschikbaar. Deze kaarten zijn voor leden en oud leden van KPJ Bodegraven vanaf zondag 1 december te koop via het facebook evenement of www.kpj.nl. Iedereen die geen lid is en ook nooit is geweest zal iets langer moeten wachten. Voor hen gaat de kaartverkoop op 14 december van start.

Ingezonden berichtX