Getuigen gezocht: Vermissing Ann Lillian Atkinson Rijksstraatweg te Zwammerdam

Sinds zaterdag 3 april rond 21.15 uur is Ann Lillian Atkinson weggelopen uit een instelling in Zwammerdam. Ann was in die instelling opgenomen. Ann is alleen, lopend vertrokken. Het is goed mogelijk dat zij is vertrokken in de richting van Alphen aan den Rijn, Bodegraven of Amsterdam. Ann is te herkennen aan haar donkerkleurige kleding in combinatie met een gekleurde hoofddoek. In de uitzending wordt van Ann een foto getoond. 
Team West
Vandaag besteedt Omroep West vanaf 17:00 uur in uitzendingen van Team West aandacht aan deze zaak. Het programma wordt daarna ’s avonds en woensdagmiddag nog enkele malen herhaald. U wordt uitgenodigd bedoelde uitzending(en) te bekijken. Als u zich mogelijk relevante bijzonderheden/waarnemingen meent te herinneren, kunt u dit bij de politie te melden door de ‘reageren’ knop te gebruiken.

Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! U kunt deze informatie delen met de recherche via 0800-6070. Liever anoniem? Bel dan met Misdaad Anoniem via 0800-7000 (gratis nummer). 

 

X