GROEP 8 FEEST IN DE ZON

blank

Aanstaande zaterdag zal in De Zon het allereerste groep 8 feest plaatsvinden voor alle achtste groepers van Bodegraven. Al jarenlang worden in jongerencentrum De Zon de leukste feestjes gegeven voor jong en oud en natuurlijk zijn veel basisschoolleerlingen al bekend met De Zon door de maandelijkse kidsdisco’s.

Wij vonden het echter de hoogste tijd om nu eens een speciale avond te organiseren voor alle kinderen die afscheid nemen van de basisschool en het avontuur tegemoet gaan in de brugklas.

Afgelopen weken is er daarom vanuit het bestuur van SSCB (Stichting Sociaal Cultureel werk Bodegraven) contact gezocht met de groep 8 leerkrachten van alle basisscholen in Bodegraven, om het idee voor een speciaal feest voor alle schoolverlaters voor te leggen. Al snel bleek dat de docenten zeer positief waren en dat de seinen op groen konden voor een éérste editie.

Afgelopen week zijn de speciale flyers door de leerkrachten in de klas uitgedeeld en de posters in de klas opgehangen. Een aantal leerkrachten heeft ook al aangegeven gezellig even langs te komen tijdens het feestje. We verwachten dan ook de komende jaren samen met de basisscholen te kunnen bouwen aan een leuke nieuwe traditie, waarbij twee keer per jaar een leuke activiteit wordt georganiseerd voor alle achtste groepers uit het dorp. SSCB wil deze activiteiten na de zomervakantie samen met de basisscholen en groep 8 leerlingen vorm gaan geven om elkaar zo nog beter te leren kennen.

Zaterdag 24 juni staat in ieder geval de eerste editie gepland. Op deze avond kan iedereen gezellig komen dansen en feesten, maar ook alvast kennis maken met andere kinderen die na de zomervakantie misschien wel naar dezelfde brugklas gaan. Zo kunnen er wellicht al voorzichtig fietsafspraakjes gemaakt worden of ervaringen worden uitgewisseld.

Kom dus nog één keertje feesten met je oude klasgenootjes en maak kennis met je nieuwe.

blank

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank