Heren 1 van BZ&PC verslaat ook het volgende obstakel op de weg naar promotie!

Afgelopen zaterdagavond mocht heren 1 aantreden tegen VZC uit Veenendaal. Het beloofde een leuke wedstrijd te worden aangezien VZC vorig weekend nog de directe concurrent voor het kampioenschap De Linge/PCG versloeg.

De eerste periode was lang een doelpuntloze, pas na 6 minuten wist Luke Rijnbeek het net te vinden en samen met een doelpunt van Luca Groenendijk eindigde de eerste periode in een 2-1 voorsprong voor de mannen uit Bodegraven.

De tweede periode bleef een wisselwerking van doelpunten en dankzij de doelpunten van Stefan Sterk, Luke Rijnbeek en Henk Suur stond er een 5-4 voorsprong op het bord na 8 minuten.

De derde periode gaf BZ&PC gas en wisten ze met doelpunten van Henk Suur, Stefan Sterk(2x) en Luke Rijnbeek(2x) een gat te slaan. VZC deed nog wel wat terug, maar wist het gat niet verder te dichten dan 10-6.

In het laatste kwart liet BZ&PC ongelofelijk mooi samenspel zien en werd het gat met de tegenstanders uit Veenendaal alleen maar groter.  Luca Groenendijk, Luke Rijnbeek Stefan Sterk en Joey Schellingerhout(2x) zorgde voor een 16-8 eindstand.

De volgende wedstrijd is op donderdag avond 4 april in Zwolle, daar mogen de mannen aantreden om 20:45 tegen SWOL 1894.
Doelpunten BZ&PC: Luke Rijnbeek 5, Stefan Sterk 4, Joey Schellingerhout 3, Henk Suur 2, Luca Groenendijk 2

Donderdagavond 28 maart kan BZ&PC de koppositie in de 1e Divisie A overnemen van De Linge/PCG. Dan wordt er in Zwolle ingehaald tegen SWOL 1894 (aanvang 20.45 u.).

Door: Kaylee Schellingerhout