Het Groene HartHuys organiseert Fotowedstrijd Bodegraven-Reeuwijk: Doe nu mee en win!

Het Groene HartHuys, gevestigd in het centrum van Bodegraven, is initiatiefnemer van de Fotowedstrijd Bodegraven-Reeuwijk. Inmiddels is de wedstrijd van start gegaan en komen de eerste inzendingen binnen. De organisatie nodigt alle inwoners uit om deel te nemen aan dit online evenement en hun talent te laten zien.
Of je nu een professional bent op het gebied van fotografie, amateur, hobbyist of per ongeluk het perfecte plaatje geschoten hebt, iedereen kan meedoen en een foto insturen via de website van Het Groene HartHuys. Met twee categorieën – tot en met 16 jaar en vanaf 17 jaar – is er een plek voor alle leeftijden, met of zonder fotografie-ervaring. De foto moet te linken zijn aan het thema kunst, cultuur, historie of muziek. Verdere spelregels die aan de fotowedstrijd verbonden zijn staan, net als alle overige informatie, op de site.

Naast het spelelement zijn er fantastische prijzen te winnen! Dankzij de genereuze steun van lokale organisaties binnen Bodegraven-Reeuwijk is er een totale prijzenpot ter waarde van maar liefst € 1300 samengesteld, die wordt verdeeld onder de winnaars in beide leeftijdscategorieën.

De wedstrijd draait om het vastleggen van een pakkend beeld in één van de genoemde thema’s en binnen de grenzen van Bodegraven-Reeuwijk. Een deskundige jury, bestaande uit professioneel fotografen Ap Quist, Dasja Dijkstra en Martha Stroo, zal elke ingezonden foto beoordelen op originaliteit, techniek en creativiteit. Wie weet behoor jij tot de gelukkige winnaars wiens werk wordt tentoongesteld in Het Groene HartHuys dit voorjaar.

Deelnemers kunnen hun foto insturen tot uiterlijk 14 april 2024 via de website van Het Groene HartHuys. Na afloop van de inzendperiode gaat de jury aan de slag en is het zelfs mogelijk om publieksstemmen te vergaren.

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens een feestelijke ceremonie op zaterdag 18 mei 2024 in Het Groene HartHuys. Tot die tijd kijkt de organisatie uit naar een spannende wedstrijd en wenst alle deelnemers veel succes met het vastleggen van het perfecte plaatje in Bodegraven-Reeuwijk!

Voor meer informatie en om deel te nemen, bezoek de website van Het Groene HartHuys www.hetgroeneharthuys.nl/fotowedstrijd

Advertentie