Outlook-1zppdab3

Het nieuwe seizoen Gesprek van de Dag start met Kees-Willem van Os

Aanstaande zondag is het weer zover, dan start het nieuwe televisieseizoen van Gesprek van de Dag bij RTV Bodegraven.
In het vorige seizoen heeft het team van RTV Bodegraven zich al met hart en ziel ingezet om een volwassen tweewekelijkse talkshow neer te zetten. Iedere uitzending opnieuw uitgesproken, uitdagende, verrassende, maar ook emotionele gesprekken. Met inwoners en ondernemers uit alle dorpen van Bodegraven-Reeuwijk, inclusief vanzelfsprekend voldoende ruimte voor politiek en gemeentezaken.

‘We zijn er nog niet’, aldus Wijno Verweij  de producent van Gesprek van de Dag, ‘maar inmiddels hebben we zelfs professionele adviseurs weten aan te trekken , die volop mee denken om het programma naar een hoger niveau te tillen. Voor de zomerstop hebben we een aantal echte ‘kijkcijferkanonnen’ gehad en ook via Facebook en Youtube verrassend veel kijkers getrokken.’ 

De komende maanden gaan we  behoorlijke stappen maken, want we durven de lat best hoog te leggen. Niet voor niets hebben we voor het komende seizoen al het nodige in petto en opnieuw is de presentatie  in handen van AnneMarie Visser.

Aanstaande zondag trappen we af met Kees Willem van Os, voorzitter van de Evenementen Commissie Bodegraven (ECB). Hij komt uitgebreid vertellen over de Najaarsmarkt. Ooit begonnen als handelsmarkt op dinsdag voor de zelf-kazende boeren, tegenwoordig een volksfestijn van formaat.

Kortom kijken, aanstaande zondag, Gesprek van de Dag!

Ingezonden bericht

X