poster

Hoe zorg jij voor kinderen en jongeren binnen de kerk?

Op 16 maart 2019 organiseert Chris de derde, jaarlijkse Dag van het Jeugdpastoraat. Met deze speciale dag willen we kerken en gemeenten inspireren en toerusten om werk te maken van de zorg voor kinderen en jongeren. Vind je het belangrijk dat er aandacht is voor kinderen en jongeren? Dat zij de plek en de prioriteit krijgen die zij verdienen? Laat je inspireren, toerusten en opbouwen tijdens deze dag!
Programma 

Het programma bestaat uit panels, toespraken en samenzang. Daarnaast kunnen deelnemers uit meerdere workshops kiezen, die voor het jeugdpastoraat in de eigen kerkelijke gemeente van belang zijn. Onderwerpen variëren dit jaar van jeugdpastoraat in de gemeente, pastoraat in crisissituaties, grensoverschrijdend gedrag, of het opzetten van een jeugdpastoraal team. Els van Dijk, directeur van de Evangelische Hogeschool Amersfoort, zal een lezing geven over de tijd waarin we leven en wat dit met jongeren doet. Wat hebben zij van ons nodig als jeugd- of kerkelijk werkers?

De toegang voor deze dag bedraagt €17,50 inclusief lunch. Kijk voor meer informatie over de workshops en tickets op http://www.chris.nl/jeugdpastoraat.

Direct aan de slag?

Nieuw dit jaar is het ‘Weekend van het Jeugdpastoraat’, een initiatief om kerken (ook) op zondag 17 maart met dit thema aan de slag te zetten. Hiervoor stellen we een gratis download-pakket beschikbaar. Meld je nu aan met jouw kerk en download het gratis actie-pakket!

Ingezonden bericht

 

X