Hoog bezoek bij opvang Oekraïners

Precies twee jaar na de opening van de Oekraïne-opvang aan de Reeuwijkse Poort was het een drukte van belang in dit tijdelijke thuis van ruim 400 Oekraïners. Ambassadeur Oleksandr Karasevych kwam vorige week zijn landgenoten een hart onder de riem steken. En ook de directeur generaal van migratie van het ministerie van Justitie en Veiligheid, Annet Bertram, bracht kort daarna een bezoek aan de opvang voor Oekraïners.
De hoogste ambtenaar van het ministerie wilde met eigen ogen zien hoe onze gemeente de opvang organiseert. Burgemeester Grauss en locatiemanager Alona Luijnenburg lieten zowel de ambassadeur als de directeur generaal zien dat de manier waarop de opvang vanaf het begin is georganiseerd voor onze gemeente goed werkt. Het belangrijkste: de bewoners, ontheemden uit de Oekraïne, zijn tevreden over de manier waarop ze in Reeuwijk worden geholpen!

Oekraïens Ambassadeur Oleksandr Karasevych bezocht zijn landgenoten in de opvang aan de Reeuwijkse Poort en kreeg uitleg van locatiemanager Alona Luijnenburg en burgemeester Grauss.

Ook Annet Bertram, directeur generaal van migratie van het ministerie van Justitie en Veiligheid nam een kijkje bij de opvang van ruim 400 Oekraïners in onze gemeente, in aanwezigheid van burgemeester Grauss en de vorige burgemeester Erik van Heijningen, die bij de opstart van de opvang betrokken was.

Foto: Pim Mul.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank