Reehorst gaat 80 km lopen voor het Koningin Wilhelmina Fonds

blank

Rebecca van Rossum, Anja Verduin, Marcella Zuidgeest, Yvonne de Groot en Marja Verweij, allemaal collega’s, gaan een flinke uitdaging aan: ze gaan op 13 april om half 4 te voet van Hotel De Reehorst in Ede naar De Reehorst in Reeuwijk, een tocht van maar liefst 80 kilometer! Waarom? Om geld in te zamelen voor het KWF, ter ondersteuning van hun zieke collega’s.

blank


“Het idee ontstond na het kijken van de Passion, waar vrienden met het kruis liepen voor zieke collega’s en vrienden”, vertelde Rebeca. Geïnspireerd door dit gebaar, kwamen ze bij elkaar en bedachten ze om zo’n 80 kilometer te lopen voor het Koningin Wilhelmina Fonds, verdeeld in etappes van 10 kilometer, zodat iedereen mee kan doen. Beginnen ze om half 4 in de ochtend bij De Reehorst in Ede en zullen ze pas rond half 9 in de avond aan komen in Reeuwijk. Eén van de collega’s gaat zelfs voor 60 kilometer!

En alsof dat nog niet genoeg is, organiseren ze bij aankomst in Reeuwijk rond half 9 naast de hapjes en drankjes ook nog een loterij, waar je nu al tickets voor kunt kopen. Voor maar 5 euro per stuk kun je kans maken op prijzen, waaronder een tv van 43 inch, dankzij de steun van verschillende bedrijven die deze actie sponsoren. Alle opbrengsten hiervan gaat natuurlijk ook naar het Koningin Wilhelmina Fonds.

Kaartjes voor de loterij kun je kopen via:

En wil jij de medewerkers van De Reehorst steunen en een geldbedrag doneren voor het KWF kun je dat via deze link doen:

blank
blank

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank