Hortus Populus organiseert een lezing over ‘Stress en voeding’

Komende tijd wordt er bij de Hortus Populus een reeks lezingen gehouden met als thema  ‘boost je immuunsysteem’. Op donderdagavond 29 juli is de eerste lezing over ‘stress en voeding’. Stress kan van ons behoorlijk wat aandacht vragen. Een beetje stress is gezond om goed te presteren. Maar teveel stress, daar voelen we ons meestal niet lekker bij. Er zijn veel factoren die een rol kunnen spelen bij stress. En voeding is er één van.
De Hortus Populus is een gemeenschappelijke tuin waar lokale groenten, fruit, bloemen en kruiden zonder gif en kunstmest worden verbouwd. Deze worden vervolgens verkocht aan iedereen die van vers en lekker eten houdt. Daarom belichten we in deze lezing de relatie tussen stress en voeding. Welke voeding helpt ons tijdens stressvolle periodes, welke voeding juist niet? De lezing wordt gehouden door Marian de Korte. Zij is al vele jaren ervaringsdeskundige op dit gebied.

De lezing begint om 19.30 uur en u bent vanaf 19.00 van harte welkom voor koffie/thee en een bezoek aan de tuinen. Bij mooi weer kan de lezing buiten plaats vinden. Bij slecht weer is er in de Romeinse barak genoeg ventilatie en ruimte om op 1,5 meter de lezing bij te wonen. De kosten voor de lezing bedragen €2,50, inclusief koffie/thee. U kunt zich opgeven via: lezingen@hortuspopulus.nl  waarna u een Tikkie ontvangt.  De Hortus Populus ligt aan de Weideveldselaan en het Limespad in Bodegraven, direct naast de meest recente nieuwbouw. Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.hortuspopulus.nl

Ingezonden bericht

X