ichtus

Ichtuskerk Bodegraven uitzending 29 maart

Zolang de voorschriften van de overheid gelden zal de inhoud van de uitzendingen vanuit de Ichthuskerk Bodegraven worden verzorgd door de predikanten van de Ichthuskerk Bodegraven (Arnout Francke), Ichthuskerk Den Haag (Jasper Klapwijk), Morgensterkerk Den Haag (Gerrit den Broeder) en de Franse kerk Voorburg (Bart Noort). Zondag 29 maart zal de overdenking verzorgd worden door ds. Jasper Klapwijk van de Ichthuskerk Den Haag/Scheveningen.
De apostel Paulus heeft het in zijn brief aan de christenen in Rome over een wereld die lijdt en kreunt. Toch spreekt hij juist in die wereld woorden van hoop. In zijn overdenking vertelt ds. Jasper klapwijk wat dat voor ons vandaag betekent. De voorbeden zullen worden uitgesproken door ds. Arnout Francke. Wilt u dat tijdens de uitzending voor u voorbeden worden uitgsproken dan kan dit aangevraagd worden via het nummer 06-17574424

Deze uitzending is vanaf 09.30 uur te beluisteren via de website van de kerk https://bodegraven.gkv.nl of via de app van kerkdienstgemist.nl. Daar kunt u de uitzending op een later tijdstip ook nog beluisteren.

Ingezonden bericht

X