In Memoriam: Danielle Boekensteijn

Op 16 augustus 2021 overleed dorpsgenoot Danielle Boekensteijn op 48-jarige leeftijd. Ze laat haar drie zonen Giel (10), Teun (12) en Joep (14) achter. 
Begin Juli hebben vrienden en familie van Danielle de actie “Doneer voor Daan” opgezet. Na het plaatsen van de crowdfunding op onze website is er op grote schaal gehoor aan gegeven. Vanuit Bodegraven en wijde omgeving stroomde talloze reacties binnen. Binnen een paar dagen was haar doel behaald. De extra tijd die Danielle voor ogen had samen met haar zoons is dankzij veel gulle gevers financieel mogelijk gemaakt.

Dank

“Bekenden en onbekenden en dat is hartverwarmend”, liet Danielle via WhatsApp destijds weten. Die support, en wederom de medewerking van de Stichting Ambulance Wens, leidde er onder meer toe dat Danielle de afscheidsmusical van groep acht – met zoon Teun – nog kon bijwonen bij het Evertshuis. In de zomervakantie genoot ze nog van een kampeerweekend met haar kinderen. 

Haar zus Heleen en broer Marco waren de laatste weken nauw betrokken bij de zorg voor Danielle. 

Rohda’76 

Ze was een fanatieke vrijwilligster bij voetbalvereniging Rohda’76. Zij schrijven op de website mooie woorden over de persoon Danielle.

Wij wensen de familie, vrienden en andere nabestaanden heel veel kracht toe.  

X