Inloop recreatie sporten 9 april

Op dinsdag avond 9 april  organiseert SenW Bodegraven – Reeuwijk samen met VSTS, BBS en Vriendenschaar een ‘inloop recreatie sporten’. Tijdens deze sportinloop probeer je drie sporten: volleybal, korfbal en badminton. Je leert op een laagdrempelige manier de basistechnieken én de trainer kennen van de sportvereniging aan de hand van verschillende spelvormen.
Zit er na deze avond een sport bij die je nog eens wilt uitproberen? Dan is het mogelijk om de sport uit te proberen bij de vereniging!

Deelname aan deze avond is gratis. Aanmelden is mogelijk maar niet verplicht, je mag ook op de avond zelf om 18.45 uur aanwezig zijn in de sporthal. Voor meer informatie ga naar: www.senw-br.nl/agenda of bel naar 0172-727880

De sporten vinden plaats in de Sporthoeve, Vromade 1 in Bodegraven. Kleedkamers en douches zijn beschikbaar. Zorg voor sportieve kleding, een flesje water en binnen schoenen! De avond duurt tot ongeveer 21.00 uur, hierna is er gelegenheid voor een drankje (eerste van het huis) en napraten met de vereniging in de kantine.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank