Inner Wheel fietst voor het goede doel

Vier clubs van Inner Wheel Nederland uit het Groene Hart hebben gezamenlijk een fietstocht georganiseerd voor het goede doel: een bijdrage aan onderzoek naar harten van vrouwen. Inner Wheel Nederland organiseert al 3 jaar lang activiteiten voor dit specifieke doel, er is al meer dan 175.000 euro ingezameld. Eind van dit jaar wordt dit mooie doel afgesloten.

De vier clubs uit het Groene Hart fietsten ieder vanuit hun eigen woonplaats naar Gouda voor een gezamenlijke ontmoeting: Bodegraven, Waddinxveen, Schoonhoven en Nieuwerkerk. Alle deelnemende dames betaalden tien euro extra voor het aangegeven doel. In totaal werd er deze ochtend 500 euro ingezameld. Ondanks de regen stapten de meeste dames op de fiets, de deelnemers uit Nieuwerkerk verkozen op het laatste moment de auto. De clubs kwamen samen in de Chocoladefabriek, na de gezamenlijke koffie met appelgebak vertrok iedereen weer naar huis.

Inner Wheel Nederland is een serviceclub met in totaal 63 afdelingen. Conform het motto met elkaar, voor elkaar én voor anderen worden zowel plaatselijk als landelijk acties voor het goede doel gerealiseerd. Inner Wheel Bodegraven overhandigde onlangs in dat kader nog een cheque van 2.000 euro aan de plaatselijke voedselbank.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank