Vakantiespelen-9413

Inschrijving Vakantiespelen 2019

De voorbereidingen voor de vakantiespelen 2019 zijn weer in volle gang! Op woensdag 15 mei vanaf 19.00 uur start de inschrijving voor de kinderen voor de Vakantiespelen 2019. Dit jaar is het thema: ‘The game is on!’. De Vakantiespelen vindt plaats van 26 t/m 30 augustus, de kosten bedragen €22,50 per kind.
Er kan worden ingeschreven op één van de volgende drie programma onderdelen op de volgende tijden:

  • Tent: van 4 t/m 8 jaar (vanaf 19:00 uur)
  • Huttenbouw: van 8 t/m 12 jaar (vanaf 20:00 uur)
  • Crew: 12, 13 en 14 jaar (vanaf 21:00 uur)

De afgelopen maanden is de Werkgroep druk bezig geweest met het verbeteren van het inschrijfsysteem. Een belangrijke wijziging is het volgende: u kunt dit jaar maximaal 5 kinderen per ouder inschrijven. De inschrijvingen vinden op verschillende tijden plaats om de servers niet overbelast te laten raken.

Wilt u dat uw kind samen met zijn vriendjes en vriendinnetjes in een groep wordt ingedeeld? Zorg dan voor een originele ‘herkennaam’ die elke ouder invult in het inschrijfsysteem. Deze moet vooraf zijn bepaald met de ouders/verzorgers van de vriendjes en vriendinnetjes van uw kind.

Een uitgebreide handleiding is terug te vinden op de website: www.vakantiespelen.nl/handleiding. De organisatie raadt ouders aan deze handleiding vooraf goed door te lezen.

De inschrijving voor de vrijwilligers vindt plaats op zaterdag 11 mei. Daarnaast is de Vakantiespelen op zoek naar ouders die willen helpen als verkeersregelaar bij de optocht en het oversteken gedurende de week. Interesse of andere vragen? De Werkgroep Vakantiespelen is te bereiken via  mail@vakantiespelen.nl.X