JAMFEVER vrijdag 13 januari

Wat een gezellige avonden hebben we afgelopen jaar gehad tijdens de maandelijkse Jam Fever avonden. Het enthousiasme van de muzikanten, publiek en vrijwilligers was dusdanig overweldigend dat we in 2023 niet anders kunnen dan gewoon doorgaan met ons laagdrempelige open podium.
Jam Fever is voor iedereen die een instrument bespeelt, zingt of rapt, eigen muziek produceert of in de spotlight wil staan met stand up comedy of een eigen DJ set. Voor komende maanden hebben we tevens een aantal bekende Bodegraafse bands bereid gevonden om de avond te openen met een mini concert. Dat wordt natuurlijk helemaal super. Daarna is er natuurlijk weer alle gelegenheid om lekker samen te spelen met collega muzikanten of je eigen band. Hou onze socials en agenda dus goed in de gaten en zorg dat je er bij bent.

Vrijdag 13 januari is de eerstvolgende editie van Jam Fever. Als je dus een instrument bespeelt of andere podiumkunsten beheerst, kom dan gezellig langs en pak de spotlight. Het beloofd weer een gezellig drukke avond te worden dus graag tot dan.

Advertentie