Jongeren Genieten van Actieve Vakantie met SAM Jongerenwerk en SenW

blank

In de afgelopen vakantieperiode heeft SAM jongerenwerk in samenwerking met onder andere SenW, een aantal activiteiten georganiseerd voor jongeren in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.  Deze evenementen, die we samen met de jongeren hebben opgezet, varieerden van een voetbaltoernooi tot een spannend lasergametoernooi en nog veel meer.

blank


Zo was er op 19 april in samenwerking met SenW Bodegraven een lasergametoernooi op de ESTO-velden. Vanwege het slechte weer dreigde dit in het water te vallen, maar door snel denken en goede inzet van de jongeren kon er uitgeweken worden naar de Sporthoeve. Hierbij werd de sportzaal omgetoverd tot een spannend speelveld waar rond de 30 jongeren vol enthousiasme konden lasergamen. Door de combinatie van lichtgevende laserguns, het donkere gevarieerde speelveld en de gezelligheid was het een succesvolle avond geworden.

In de meivakantie werden ook andere activiteiten gehouden zoals zaalvoetbal, arcadehal en meidenactiviteiten.  Een van de hoogtepunten van de meivakantie was het voetbaltoernooi op 10 mei, georganiseerd door SAM Jongerenwerk en SenW. Maar liefst 34 jongeren verzamelden zich bij ESTO om hun voetbalkunsten te tonen tijdens het toernooi. In een gezellige sfeer met mooi weer hebben de jongeren zichtbaar competitief en sportief genoten van de activiteit.

We vinden het als organisatie fantastisch om te zien dat de activiteiten jongeren samenbrengt, hen kansen te geven om nieuwe mensen te ontmoeten en hun talenten te ontwikkelen. Lijkt het jou nou ook vet om aan deze activiteiten mee te doen? Dat Kan! Wij nodigen dan ook iedere jongere uit om onze socials in de gaten te houden, waar wij onze activiteiten plaatsen en promoten. Aanmelden kan via de socials van het jongerenwerk of door even een appje te sturen naar: 06 15 13 00 98. Hopelijk doe jij de volgende keer mee!

Ingezonden bericht

blank

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank