3257eb7b-bd91-4a20-8e43-bba6afe19552

Jumbo Langerak pakt voedselverspilling aan

Bij Jumbo Langerak houden ze dagelijks lekker eten over dat we zonde vinden om weg te gooien. Vanaf vandaag gaan wij daarom samen met Too Good To Go én met jou de voedselverspilling aanpakken. Hoe? Download de Too Good To Go app en zoek Jumbo Langerak op. Je bestelt een Magic Box vol lekkere verrassingen tegen een verrassend lage prijs.
“Wij doen 15 euro aan waarde in de tas. Dat heet een Magic Box. Klant koopt van Too Good To Go voor € 4.99,- een Magic Box”, zegt eigenaar Quint Langerak.

Wat is voedselverspilling?

In de hele keten, van de akker tot aan de tafel, wordt voedsel verspild. En daarmee wordt niet alleen het eten zelf verspild, maar ook de gebruikte grondstoffen die nodig waren om dat eten te produceren: water, landbouwgrond, arbeid en vervoer. Voedselverspilling heeft veel schadelijke gevolgen voor het milieu – het zorgt namelijk voor 8% van de wereldwijde CO2-uitstoot. En dat is slecht nieuws voor onze aarde.

Download de app

Download de app en red lekker eten. Eet voor een klein prijsje en heb een grote impact op het milieu. Maak het verschil!

X