Kater voor Rohda’76 in slotminuut

Rohda’76 leek de tweede overwinning van het seizoen over de streep te trekken, maar in de allerlaatste minuut ging het alsnog mis en kwam Gouda langszij: 1-1. Overigens weerspiegelde de uitslag de krachtsverhouding binnen de lijnen.

In de eerste helft was er sprake van een gelijk opgaande wedstrijd. De twee ploegen hielden elkaar in evenwicht met slechts een enkele kans over en weer.

Na de rust kwam Rohda’76 op voorsprong door een schot van Siedrik Berends dat via een Gouds been in het dak van het doel verdween: 1-0. ,,Doordat Gouda daarna meer risico’s nam en meer ruimte weggaf kregen we kansen om op 2-0 te komen, maar over de hele wedstrijd genomen was dit een terechte uitslag,’’ vond trainer Arjen Linstra. Toch was het zuur voor de blauwwitten dat de gelijkmaker in de laatste minuut viel waardoor zij opnieuw een driepunter misliepen.

Komende zaterdag speelt Rohda’76 uit tegen Capelle 2 voor de KNVB-beker. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Linksachter Robin de Mooij trekt ten aanval.