Kerstmarkt in Reeuwijk-Dorp

De R zit alweer een tijdje in de maand. Dat betekent: korte dagen en lange nachten, dalende temperaturen, dikke winterjassen, open haarden. Sinterklaas en Kerstmis die er weer aan komen… Een heerlijke tijd vinden wij dat!  Ook dit jaar kunt u weer uitkijken naar een gezellige kerstmarkt. Deze begint eigenlijk al op de dagen voor de Kerstmarkt, op 5, 6, 7, 8 en 9 december. Dan kunt u bij de H.H. Petrus en Pauluskerk langskomen voor een prachtige Kerstboom. Dat kan tussen 11.00 en 16.00 uur.
Maaltijd en concert 

Op 9 december beginnen de festiviteiten met een warme maaltijd, om 18.00 uur bij de H.H. Petrus en Pauluskerk. Voor 11,50 euro per persoon kunt u aanschuiven. We eten heerlijke stamppotten van Slagerij Van Meurs. Opgeven voor de maaltijd kan via reeuwijk@sintjandd.nl of vul het formulier in achter in de kerk. Dit kan uiterlijk tot 2 december. Na de maaltijd kunt u genieten van het WE koor, dat om 20.00 uur een fijn, gratis kerstconcert zal geven in de kerk. Daarna is er nog tijd voor een borrel en een gezellig praatje.  

Kerstmarkt en andere activiteiten 

Op 10 december is het tijd voor een gezellige Kerstmarkt. Om 11.00 uur openen de poorten. Bij de markt kunt u terecht voor allerlei leuke (kerst)artikelen. Daarnaast is er de traditionele oliebollenverkoop!  Verder is er nog van alles te beleven: u kunt meedoen met het Rad van avontuur, er zijn activiteiten voor kinderen én natuurlijk kunt u gezellig bijkletsen met de buurman, of andere dorpsgenoten. Komt u ook gezellig alvast Kerstmis vieren? 

Advertentie