overhandiging Prentenboek (1)

“Kikker is Kikker” voor Voedselbank

De jaarlijks terugkerende boekhandelsactie ‘Geef een prentenboek cadeau’ is ook dit jaar weer een groot succes. Tijdens deze actie konden klanten in de boekhandel voor €2,00 een actieboek doneren aan een goed doel. Het actieboek van dit jaar was ‘Kikker is Kikker’ van Max Velthuijs. Ook Readshop Karssen deed mee aan deze actie en heeft aan haar klanten gevraagd om het actieboek cadeau te doen aan de Voedselbank Bodegraven.
Michiel Karssen van Readshop Karssen vertelt over deze actie “De actie is erop gericht om zoveel mogelijk kinderen met (voor)lezen in aanraking te laten komen. Door samen te werken met de vrijwilligers van de voedselbank weten we dat de prentenboeken van Kikker terechtkomen bij gezinnen met kinderen. Daarmee is de actie meer dan geslaagd”.

Vele klanten hebben meegedaan aan deze actie en hebben dit boek cadeau gedaan. Binnen een week waren er al 50 ‘Kikkerboeken’ verzameld. Afgelopen week heeft Michiel Karssen alle opgespaarde actieboeken officieel overhandigd aan Eduard de Lange van de Voedselbank Bodegraven..

Ingezonden bericht

X