Kindcentrum Wereldweijde: Uit de school geklapt! (3e editie)

blank

Kindcentrum Wereldweijde, voorheen de Goedeherderschool viert dit jaar haar 50-jarig jubileum. Naast allerlei feestelijke activiteiten en een heuse reünie is er ook een spetterend cabaret.

blank


In deze voorstelling wordt u, door het team, op humoristische wijze meegenomen in een dagje basisschool. Zo’n dag begint al met ziekmeldingen voor half negen. Dan start de schooldag en krijgt u van alles mee wat ouders bespreken in de klas en hoe ze afscheid nemen van hun kroost. Ook maakt u mee hoe dat nu eigenlijk echt gaat als er iemand trakteert. En zo zult u nog heel wat herkenbare situaties gaan ervaren die op hilarische wijze uitgespeeld worden. Dus komt dat allen zien!

Geniet van het team van Kindcentrum Wereldweijde. Zij schitteren en schutteren in de jubileumeditie van het cabaret: Uit de school geklapt! U wordt op humoristische wijze meegenomen in een dag uit het leven van een leerkracht. Mis dit spektakel niet!

Om iedereen een plekje te geven zijn er 2 voorstellingen. Bij beide voorstellingen krijgt u na afloop een drankje aangeboden. Deze voorstelling is niet geschikt voor kinderen van de basisschool.

Woensdag 22 mei 2024 | € 7,50 incl. drankje

SHOW 1 19:00 uur | TICKETS SHOW 1

SHOW 2 20:30 uur | TICKETS SHOW 2

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank