De Langste Lunchtafel van Bodegraven is terug!

blank

Na het succes van vorig jaar, is er ook dit jaar de Langste Lunchtafel van Bodegraven. Deze 2e editie vindt plaats op het Raadhuisplein in Bodegraven op woensdag 19 juni. Het is een gezellige lunch voor ouderen, georganiseerd door ZorgMies ’t Groene Hart en gesponsord door lokale ondernemers.

blank


Jolanda Malipaard van ZorgMies ’t Groene Hart, is de drijvende kracht achter dit initiatief. Ze wil eenzaamheid onder ouderen verminderen en meer gezelligheid in hun leven brengen. Het idee voor de Langste Lunchtafel stond al lang op haar verlanglijstje en werd enthousiast ontvangen door lokale ondernemers. Zeker ook door Ben van ’t Hof van de Buren, die meteen zijn steun aanbood en helpt bij de organisatie.

Al snel volgden er meerdere ondernemers die graag een bijdrage leveren, waaronder Kontent Structures, 2Rent4You, Brood & Ko, Punt Komma, De Zoete Inval, TukTuk fabriek, Veldsink Advies, Ronald Verloon Uitvaarten, Slagerij Rietveld, Karwei, Kaashandel van Dijk, Scheerder en Drukkerij Domburg. En niet te vergeten de prachtige donatie van de Lions Club Bodegraven.

Vorig jaar was deze lunch een groot succes dus nu op herhaling!. Het evenement begint om 11.00 uur met koffie en thee, gevolgd door een gezamenlijke lunch en eindigt om 13.00 uur. Met de hulp van vele vrijwilligers maken we er een feestje van.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar! Kent u iemand die hiervan zou genieten? Aanmelden kan bij ZorgMies ’t Groene Hart via telefoonnummer 0172-787 560 of per e-mail info.groenehart@zorgmies.nl. U kunt ook langskomen op het kantoor aan de Prins Hendrikstraat 13 in Bodegraven.

Video: Sfeerimpressie van vorig jaar

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank