Schapen en lammetjes dansen vrolijk de wei in bij Schapenboerderij Klaverhap in Bodegraven

blank

Op dinsdag 14 mei was het een feestelijke dag op de schapenboerderij Klaverhap van de familie Voshart in Bodegraven. Met het mooie weer in aantocht mochten maar liefst 60 volwassen schapen en 40 dartelende lammetjes voor het eerst dit seizoen de wei in. Het was een prachtig schouwspel toen de lammetjes vrolijk achter hun moeders aan dansten naar het groene veld.

blank


Klaverhap, gelegen in het Groene Hart, staat bekend om zijn liefdevolle zorg voor de dieren. Op de boerderij lopen minstens 8 maanden per jaar 50 volwassen schapen vrij rond. Deze kudde bestaat uit een mix van Boeren Texelaar, Nederlandse Bonte Schaap en Coburger Fuchs schapen.

Naast het houden van schapen verkoopt Klaverhap ook lamsvlees van uitstekende kwaliteit. Bovendien bieden ze de prachtige wol van hun schapen aan, waarmee hobbyisten kunnen spinnen, breien, vilten, isoleren en nog veel meer.

Benieuwd naar het vrolijke tafereel van de schapen en lammetjes die de wei in dansen? Bekijk dan zeker de bijgevoegde video en laat je betoveren door de charmante beelden van Klaverhap.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank