Kleurplaatwinnaars bekend gemaakt door Sinterklaas bij Rijnhoek Plaza!

De parkeerplaats bij Rijnhoek Plaza was druk bezet; de Sint stond er met zijn pieten om de winnaars van de kleurplatenwedstrijd bekend te maken! Er werd gedanst op de muziek, waarna de winnaars één voor één werden genoemd. Voordat zij hun prijs in ontvangst mochten nemen, moesten zij echter nog een Sinterklaasliedje zingen. ‘Sinterklaas Kapoentje’, tot ‘Sinterklaasje bonne, bonne, bonne’ luidden door de microfoon.
Verschillende winnaars vielen in de prijzen:

 1. Senn Olsthoorn (6)
 2. Jason Scheer (7)
 3. Jasmijn Timmerman (5)
 4. Lauren van Dijk (6)
 5. Julia van den Dool (8)
 6. Dijer (7)
 7. Sarah van Duijn (4)
 8. Senja Ruigrok (5)
 9. Amy van der Marel (5)
 10. Aiana Zegiri (5)
 11. Anna de Vos (6)
 12. Mirthe (7)

Julia van den Donk (8) is maar liefst twee dagen bezig geweest met haar winnende kleurplaat, waarmee ze op de vijfde plek kwam. Ze had niet verwacht een prijs te krijgen, maar vandaag bleek het tegendeel. Met stiften is ze op de kleurplaat aan de slag gegaan, wat haar de winst leverde. Aan knutselspullen voorlopig geen gebrek, ze gaat blij met een Tie Dye cadeau naar huis.

Winnares Anna (6) leverde eveneens een knappe prestatie. Ze verkreeg de elfde plek met “ongeveer een halfuurtje” tekenen. Ook Anna viel tegen haar verwachting in, in de prijzen. Zij gaat naar huis met een magisch Playmobil cadeau.X