Kom kijken in een duurzaam huis

Benieuwd wat mensen zelf aan duurzame maatregelen toepassen in hun huis? Zou u wel eens een kijkje willen nemen bij iemand die zelf aan het klussen is gegaan? Dit is uw kans!
Op zaterdag 29 oktober en zaterdag 5 november vindt de Nationale Duurzame Huizen Route plaats. U kunt op deze dagen langsgaan bij uw mede-inwoners met duurzame huizen om inspiratie op te doen. Natuurlijk bent u ook op alle andere dagen van het jaar welkom op het digitale platform om te lezen over deze huizen en ervaringen.

De Duurzame Huizen Route is een digitaal platform voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaam wonen. U kunt zich via de website verdiepen in de verhalen van degenen die verschillende duurzame maatregelen in hun huis hebben toegepast. Daarbij kunt u elkaar vragen stellen en tips geven. Op 29 oktober en 5 november wordt dit virtuele contact aangevuld met de mogelijkheid om daadwerkelijk bij mensen langs te gaan.

Een comfortabel en energiezuinig huis, hoe krijgt u dat voor elkaar? Hoe kunt u aan de slag gaan met isolatie, HR++-glas, een warmtepomp of andere duurzame maatregelen in uw woning? Ga tijdens de Duurzame Huizen Route het gesprek aan met mensen die deze stappen in hun huis al hebben gezet! Het zijn ervaringsdeskundigen die u zo op weg kunnen helpen om ook duurzame stappen te zetten in uw huis.

Aanmelden

Zie welke duurzame huizen u in de buurt kunt bekijken en meld u aan op duurzamehuizenroute.nl

Wilt u uw duurzame huis openstellen voor anderen op 29 oktober en/of 5 november of wilt u online uw ervaringen delen? Dat kan nog steeds! U kunt uw huis aanmelden op duurzamehuizenroute.nl

Bron: Gemeente

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank