Koningsdag Nieuwerbrug

Helaas begon de dag met regen waardoor we de vrijmarkt hebben verplaatst naar de grote zaal in het Wierickehuis. Al gauw lag het daar vol met kleedjes en werd er volop onderhandeld en verkocht. De kinderen konden zich laten schminken of een ballonnenfiguur laten maken. Buiten konden de kinderen zich goed vermaken op het springkussen en op de klimtoren. De Brandweer van Nieuwerbrug gaf een demonstratie met een brandende auto die tegen een boom was gereden en in die auto zat ook nog een slachtoffer vast. Bijzonder om van zo dichtbij te zien hoe de brandweer te werk gaat in zo’n situatie.
Ook de vrijwilligers van EHBO Nieuwerbrug, die de hele dag paraat stonden, deden mee aan deze demonstratie. Ondertussen op het plein kon met stroopwafels kopen voor de Speelweek, die aan het eind van de dag volledig uitverkocht waren, hierdoor kunnen de speelweek kinderen weer een leuk dagje uit tijdens de speelweek.

De koffie en oranjetompouce werden goed verkocht bij de Oranjekraam, lekkere patat van de snackkar en de heerlijkste biertjes van de TAP.  Vocalgroup Isia uit Woerden gaf een mooi optreden op het podium bij het plein. Zanger Marco Mark gaf een geweldig optreden, gevolgd door het fenomeen Jan Biggel, die met zijn hit, Ons moeder zeej nog, het plein volop in beweging zet. Na schitterende optredens van Alex, Hessel en Ineke, en van onze medeorganisator en presentator Hugo Beijeman, namen de mannen van Dik en Gezellig, het publiek mee door verschillende muziekstijlen.

Afsluitend zorgde dat DJ Yorick dat het nog lang gezellig bleef op het plein. Kortom ondanks de regenbuitjes in de ochtend en middag was het weer een geslaagde Koningsdag in Nieuwerbrug. Dit had niet mogelijk geweest zonder de vrijwilligers en al onze sponsors, daarvoor onze hartelijke dank.

Oranjevereniging “Prinses Juliana”, TAP Evenementen, Hugo Beijeman

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank