Foto’s: Succesvolle Koningsdagviering in De Oude Zustertuin

blank

Zaterdag 27 april 2024, vierde Bodegraven Koningsdag met een bruisend evenement in De Oude Zustertuin. Het was een dag vol plezier en gezelligheid voor jong en oud, mogelijk gemaakt door een nieuwe groep vrijwilligers die zich inzetten voor en door Bodegravers!

blank


Vanaf 12:00 uur waren alle inwoners van Bodegraven en omstreken welkom in De Oude Zustertuin. Het programma begon om 12:30 uur met een reeks optredens, live muziek en spellen speciaal voor de kinderen. De sfeer was levendig en de Zustertuin was gevuld met enthousiaste bezoekers.

Het hoogtepunt van de middag was de diversiteit aan activiteiten die werden aangeboden. Van springkussens tot badminton en van kraampjes om kralen te maken tot heerlijk eten en drinken, er was voor elk wat wils. Ouders konden genieten van de live muziek terwijl ze ontspanden met een verfrissend drankje, soms zelfs onder het genot van een stralend zonnetje.

De Koningsdagviering in De Oude Zustertuin werd mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers, die hun tijd en energie hebben gestoken in het organiseren van dit geslaagde evenement.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank