IMG-20200625-WA0011

Laatste voorbereidingen sportschool Va Bene Fitness voor opening 1 juli

Sportschool Va Bene Fitness te Reeuwijk is druk bezig met de laatste voorbereidingen. “Morgen is het plakdag”, aldus Jan Dirk van Bennekum, financieel manager van de sportschool, en tevens echtgenoot van eigenaresse Annelies. Morgen zullen alle stickers met routes voor in de sportschool geplakt worden, net als afgebakende vakken om de sporttoestellen, wat afstand houden stimuleert.
“Er zijn meer beperkingen door de huidige situatie, een van de ‘hete hangijzers’ met het RIVM was het luchtsysteem. Dat is een belangrijk item, je moet zorgen dat je lucht van buitenaf hebt en goed kan ventileren. Daarnaast is er een maximum aantal mensen, in het protocol staat heel duidelijk dat je de 1,5 meter regel moet hanteren”, aldus Van Bennekum. Ook noemt hij dat het van belang is dat mensen van tevoren een tijdslot reserveren. “Dat was voor groepslessen al gebruikelijk, maar het geldt nu echt voor alles.”

Ook het buitensporten, wat de afgelopen zes weken wel gedaan kon worden, wordt er in gehouden. “Dat werd goed ontvangen, daar willen we mee door blijven gaan.”

“We zien er naar uit om weer open te gaan, net als de sporters. Die reacties krijgen we ook; dat ze hartstikke blij zijn dat ze weer naar de sportschool kunnen komen.”

 X