64357166_2365851610295589_6396185663661670400_n

Update: Labrador gewond na aanval door andere hond in kennedybos

Goed nieuws! De eigenaresse laat aan ons weten dat de baasjes van de andere hond zich hebben gemeld. Ze wil dan ook iedereen bedanken voor de steun en het meezoeken. 
Het eerderde verhaal

Gistermiddag om 14.00 uur liep de zoon van Monique Muller niets vermoedend met de hond Laika in het Kennedybos in Reeuwijk. Een leuke wandeling werd een nachtmerrie. Haar hond werd aangevallen door een waarschijnlijk een bruin witte loslopende Drentse Patrijs. Ze heeft het bericht op Facebook geplaatst waar ze veel steun ontvangt. Het bericht is dan ook al honderden keren gedeeld.

Gezocht

Bij de aanval raakte de Labrador gewond. De viervoeter moest snel naar het dierenhospitaal. Daar kwam het beestje bloedend binnen. De eigenaresse is naarstig op zoek naar de baasjes van de agressieve hond. Het zou gaan om een ouder stel, waarvan de man een geel shirt droeg. Ze liepen door. Waarschijnlijk hadden ze ook nog een oude zwarte Labrador mee. 

Operatie

Een nacht verder is Laika weer thuis. Ze moet herstellen van een oorscherp amputatie. Het ging om een flinke operatie. De situatie is heel erg vervelend, zeker omdat de eigenaresse weer vertrouwen moet krijgen in de mede viervoeters. 

Oproep: Heb jij iets gezien van het voorval? Of weet je wie ze zoekt? Neem dan contact met haar op!

Foto’s: Facebook Monique Muller

X