Liften2: Girls Night-INN ‘een gevaarlijk leuke komedie’ in het Evertshuis

Bodegraven – Na het succes van “Liften” bundelen Joke de Kruijf, Winston Post en Frédérique Sluyterman van Loo hun krachten in dit nieuwe hoofdstuk uit de Liften-reeks. Oprechte gesprekken en gevatte humor: een mooie mengeling van het leven en een ode aan de schoonheid van de vrouw. Donderdag 23 september te zien in het Evertshuis.
Pistoolschot! Schreeuw! Black-out! Na uren vastgezeten te hebben in een lift, belandt verpleegster Saskia na een noodlottig incident achter de tralies. Daar deelt ze de cel met de Gooische Stefanie en de ‘per ongeluk’ opgesloten Youri. Terwijl hun ‘misdadige’ verleden zich ontrafelt, volgen hilarische situaties, ontroerende momenten en vlijmscherpe onderwerpen elkaar in hoog tempo op. Hoe ver moeten ze gaan voor echte vriendschap? Het zal een ‘verblijf’ worden waaraan ze niet kunnen ontsnappen én dat hun leven voorgoed zal veranderen.

Liften 2: Girls-Night-Inn’ is een krachtige feel-good voorstelling met prachtige liedjes. Het is de ultieme ‘escape’ waarbij je lachrimpels zeker gelift zullen worden.

De voorstelling begint om 20.30 uur, de deuren gaan om 20.00 uur open. Kaarten kosten € 24,00 inclusief drankje. Bij deze voorstelling is een coronatoegangsbewijs verplicht om te laten zien. Voor meer informatie en het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nl/liften2-girls-night-inn

Praktische informatie

DATUM: Donderdag 23 september 2021

GENRE: Muzikale Komedie

AANVANG: 20.30 uur

ENTREE: € 24,00 met drankje*

*Meebrengen geldig coronatoegangsbewijs verplicht

Fotograaf Marloes Kemps

X