Massagesalon Sri Trang geopend in Reeuwijk

Wethouder Inge Nieuwenhuizen heeft afgelopen vrijdag 2 april een nieuwe massagesalon geopend in Reeuwijk. In het winkelcentrum Westplein is naast Electro World van Dijk de sfeervolle en prachtige massagesalon te vinden.
Met het doorknippen van het rode lint voor de zaak was daar de officiële opening. De medewerkers keken met een grote glimlach toe.

De droom is begonnen!

Joy masseert al sinds haar 23e. “En nu heb ik voor het eerst mijn eigen massagestudio. Het is voor mij een droom die is uitgekomen. Masseren is een prachtig beroep. En ik kan nu al mijn kennis en ervaring gebruiken om het helemaal te doen zoals ik zelf wil. Het is  altijd heerlijk om te zien als de klachten minder zijn geworden. Om mensen helemaal ontspannen te zien worden. Massage is zo goed voor iedereen. Van jong tot oud. Het is rustgevend en kalmerend. Je stress verdwijnt en je voelt je als herboren. Het is ook heel gezond. Met minder stress leef je langer.”

De nieuwe massagestudio in Reeuwijk. Waar originele Thaise massagetechnieken samengaan met een moderne en veilige studio. Of u nu kiest voor stevig traditioneel of een ontspannende wellness ervaring, een glimlach krijgt u altijd.

Foto: Inge Nieuwenhuizen Twitter

 X