Meezingen, dansen en feesten tijdens Baaspop Bodegraven

Nog héél eventjes wachten en de eerste editie van Baaspop is een feit! Tijdens deze muziekavond zetten verschillende artiesten Bodegraven op zijn kop. Jong of oud; dit feestje heeft voor ieder wat wils.

Op zaterdag 29 oktober wordt er van 20:00 uur tot 01:00 uur volop gezongen en gedanst in het Evertshuis. Het evenement is 18+.

Meidenband ‘SHE!’ zingt de sterren van de hemel met de lekkerste pop- en rockcovers. Met Baasje Pils nemen organisatoren PJ en Thijs jou mee in een mix van Nederlands- en Engelstalige hits. Blue Suit Partymachine hijst de ultieme classics in een housejasje. Als kers op de taart maakt DJ DATRICZ het feest compleet én zorgt hij ervoor dat we nog lang niet naar huis hoeven! Nadat het Evertshuis de lampen weer aanzet verzorgt dit feestbeest namelijk een afterparty in Baas.

Baaspop als festival

Deze editie in het Evertshuis is slechts het begin; de organisatie is van plan Baaspop komende jaren terug te brengen als groter festival op het evenemententerrein. Dit is namelijk wat de heren vanaf het begin al voor ogen hebben. Vanwege het verse idee en daarmee krappere tijd, was de meest realistische keuze echter om dit jaar ‘kleiner’ te beginnen. ‘’Als wij het concept nu al in festivalvorm zouden gieten, liepen we risico op onvoldoende planningstijd en personeelsbezetting.’’, vertelt PJ. En wát het duo doet, willen ze goed doen! Voor de grotere uitvoering mogen wij dus alvast uitkijken naar oktober 2023.

Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven

Tickets: V.V.K. 15 euro, (excl. 0,80 servicekosten) deur 20,00 euro

Via www.baaspop.nl OP=OP

Garderobe aanwezig en gratis.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank