Lok installaties neemt Nijssen Airco Techniek over

Met grote trots neemt Lok installaties het stokje over van Nijssen Airco Techniek. Het totaalinstallatiebedrijf bedient sinds de overname zowel particulieren als bedrijven binnen een gloednieuwe aircoafdeling. Doordat de twee Bodegraafse bedrijven sterk harmoniëren op vakkundig, kwalitatief en familiair gebied, vertrouwt voormalig eigenaar Jos Nijssen het succes dat hij in dertig jaar tijd heeft opgebouwd aan niemand liever toe dan het team van Lok.
Met deze nieuwe afdeling is Lok installaties inmiddels ook drie opgeleide monteurs rijker. Het team zet alles op alles om het trouwe klantenbestand vanuit Nijssen te blijven voorzien van service van de bovenste plank. Gelukkig twijfelt Jos Nijssen geen seconde aan de kwaliteiten van Lok.

Binding

De oorspronkelijk Leidse Jos Nijssen legt dertig jaar geleden de eerste hand aan zijn eigen aircotechniekbedrijf in Bodegraven. Hiermee betreedt hij dezelfde branche als zijn oom, voor wie hij altijd al grote bewondering heeft gehad. In de loop der jaren weet Jos een betrokken reputatie op te bouwen: mond-op-mond verspreiden klanten lovende woorden over zijn gedrevenheid om altijd klaar te staan. Jarenlang beet de technicus zich vast en vertrok hij pas wanneer de klus geklaard was op topniveau. De zorg voor zijn klanten, persoonlijke toewijding, kwaliteit en merkbaar plezier in het vak blijven voor velen kenmerkend voor Jos. Jos voelt hierin op zijn beurt sterke bindingen met de belangen en waarden van Lok.

Lok installaties is trots dat Jos zijn levenswerk aan hen toevertrouwt en ziet het als een prachtige bouwsteen om verder te ontwikkelen. ‘’Op de vakkunde, kennis en stevige basis die Nijssen ons brengt zullen wij met alle plezier voortborduren. We blijven op deze manier topkwaliteit bieden aan zowel particulieren als bedrijven.’’, vertelt Arjen Lok.

Het stokje doorgeven

Drie jaar geleden komt Jos via een goede vriend in contact met Lok. ‘’Het idee om mijn bedrijf uit handen te geven borrelde toen al voorzichtig. Lok toonde vrijwel direct interesse, maar ondanks mijn enthousiasme was ik nog niet volledig klaar om de stap te nemen.’’, vertelt Jos.

Een onverwachte, vervelende wending zorgt echter voor verandering in de zaak. Jos belandt in het ziekenhuis met hartklachten. Totdat Jos opkrabbelde nam Lok technische werkzaamheden over van Nijssen Airco Techniek. Hierna besloot Jos al gauw stappen te ondernemen en Nijssen Airco Techniek volledig uit handen te geven aan Lok. ‘‘Ik ben blij dat ik Nijssen Airco Techniek aan een bedrijf als Lok installaties mag overdragen. Ik ben ervan overtuigd dat het in goede handen is.’’, vertelt Jos.

AdresBroekveldselaan 11, 2411 NL Bodegraven

Telefoon0172 612 207

https://lokinstallaties.nl

De kleine Jos Nijssen moest eens weten wat voor een prachtige carrière hem te wachten stond!

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank