Meisjes C1 van DVC kampioen!

blank

Na een spannende wedstrijd vorige week tegen de nummer 2, waar we al kampioen werden, moesten we deze week weer thuis spelen. Omdat we een beetje zenuwachtig waren voor het kampioenschap, hadden Anne en Jeannette bedacht dat we deze week ons kampioenschap zouden vieren. Er hingen spandoeken en ondanks dat Nederland moest voetballen, stond de tribune vol!

blank


We gingen er een leuke wedstrijd van maken! We moesten er een beetje inkomen en er waren af en toe wat misverstanden, maar met mooi in drieën spelen en aan te blijven vallen, wonnen we met 25-21. Je zou denken dat we lekker op dreef waren, maar door wat ballen die op de grond vielen, konden we de set net niet binnen halen. We waren ook wat van slag door de coach van de tegenpartij die erg druk was, we verloren 22-25. De derde set weer vol goede moed, we waren alert bij het net en achterwaartse ballen over het net scoorden goed. We hebben niet getraind op de set up achterover, maar hij werd meermalen gebruikt. We wonnen 25-18. Op naar de vierde set. We speelden de ballen wat te scherp op het net, waardoor we niet goed in drieën konden spelen. We verloren 25-21 en moesten dus nog een vijfde set. Wel leuk voor het publiek, een middag-vullend programma en ondertussen was Nederland ook klaar met voetballen, die hadden 3-1 gewonnen, dus de stemming zat er goed in.

De vijfde set bleven we een beetje achter de feiten aanlopen, maar opeens gingen alle remmen los en begonnen we aan een inhaalrace. We wonnen met 15-12. 3-2 gewonnen, nu konden we een feestje bouwen! De medaille van de nevobo, de chocola van de ouders en dames 1, een bittergarnituur van de jeugdcommissie en bidons van de sponsor. Een staande ovatie van het publiek. En van de coaches een mok met snoepjes. Anne en Jeannette kregen nog een mooie bos bloemen en toen met de “kar” van evert het dorp rond. Er werd nog lang een feestje gevierd in Custwijc in Driebruggen.

We kijken terug op een mooie seizoen helft en willen iedereen bedanken voor de support.

 

 

Advertentie

blank